Årsmöte, 18-20 oktober 2013

Välkommen till årsmöte för föreningen Argaladei. Vi håller till i Väsby sommarhem, som drivs av centrumkyrkan i Norrköping. Väsby sommarhem ligger vid sjön Glan i närheten av Skärblacka. Se karta här:

Väsby sommarhem

Till sommarhemmet tar man sig med buss 482, Östgötatrafiken.

Faciliteter: Golvlogi och tältplatser. Kök och samlingssal inomhus. Elektricitet och rinnande varmt och kallt vatten inne i huset. Utedass. Eldstad ute.

Ankomst från fredag 19.00.

På fredag kväll och lördag förmiddag finns möjlighet till aktiviteter på egen hand. Det finns kanoter att låna för den som är intresserad.

Årsmötet inleds med lunch 12.00 på lördagen.

Vid 15.00-tiden tar vi en paus då vi får besök av Anders Rylén, ekoturismföretagare från trakten. Vi provar på företagets aktiviteter och samtalar om hur det är att vara företagare i frilufts-/äventyrsbranschen. http://www.aventyrsupplevelser.com

Föreningen bjuder på sopplunch och fika under lördagen. På lördag kväll ställer vi fram en knytisbuffé, så ta med något att bjuda på.

Bokslut avseende bokslutsåret 2012 finns att studera här:

Bokslut för föreningen Argaladei avseende bokslutsåret 2012.pdf

Bokslut för föreningen Argaladei avseende bokslutsåret 2012.doc

Styrelsen har även förberett följande förslag till årsmötet:

Styrelsens förslag till årsmötet 2013 ang. Argaladeis ekonomi.pdf

Styrelsens förslag till årsmötet 2013 ang. Argaladeis ekonomi.doc

Detta är den information vi för närvarande har att ge. För frågor, kontakta ordförande Annelie Hilmerby, info@argaladei.nu, mobilnr 070-7980157.

Välkommen!