SOMMARLÄGER 2021 (anmälan stängd)

SOMMARLÄGRET ÄR FULLT, ANMÄLAN ÄR STÄNGD!

Argaladeis sommarläger hålls i år på en äng vid en vacker havsvik utanför Ljungskile i Bohuslän. Det kommer att vara möjligt att åka tåg till lägret och bli hämtad med bil på Ljungskile tågstation. Vi har tillgång till lägerplatsen under vecka 28. Datumet är 10-17 juli.

Aktiviteter som vi tänker oss är paddling, bad från klippor och strand, konst och hantverk, sång och musik. Det finns även skog och vandringsmöjligheter i detta spännande landskap. Under sommarlägret kan det finnas inplanerade aktiviteter men det är vi deltagare som i huvudsak gör lägret tillsammans. Vi kommer att ha gemensamma kvällssamlingar, där vi turas om att ordna med kaffe, te och saft med något tilltugg. Övriga måltider ansvarar var och en för och ingår inte lägeravgiften.

Lägeravgiften är: Fullbetalande vuxen 700 kr. Studerande i gymnasium och högskola/pensionär 400 kr. Barn 200 kr.

Anmälan sker till Mimmi Persson, mibarbro(at)gmail.com före 1 juni. Det är begränsat antal platser. Mer information kommer vid anmälan.

Välkomna önskar familjen Persson-Felix

Efter midsommar kommer ett beslut ske ifall sommarlägret kan genomföras i år. Vid sjukdom eller inställt läger får anmälda deltagaravgiften tillbaka. Det går att sjukanmäla sig fram till sista dagen. Vi utgår från myndigheternas bestämmelser.