Warning: session_start() [function.session-start]: open(/var/apachefs/sessions/sess_ao0n9t5j8n9he33a11lluqk9b7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/d3924/public_html/inc/init.php on line 151

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: open(/var/apachefs/sessions/sess_ao0n9t5j8n9he33a11lluqk9b7, O_RDWR) failed: Permission denied (13) in /home/d3924/public_html/doku.php on line 81

Warning: session_write_close() [function.session-write-close]: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/apachefs/sessions) in /home/d3924/public_html/doku.php on line 81
kalender:sommarlaeger_25_juli_-_1_augusti_2015:start - Argaladei

Sommarläger 25 juli - 1 aug 2015

Argaladeis sommarläger är i år i Skåne, vid en scoutstuga som heter Rårödsstugan. Mer information om platsen kommer.

Välkommen till Argaladeis sommarläger vid Ringsjön, nära Höör i Skåne. Lördag 25 juli till lördag 1 augusti 2015. Lägret är för dig som vill leva friluftsliv en vecka tillsammans med både vuxna och barn, familjer och enskilda. Tillsammans skapar vi en fin lägervecka med naturupplevelser, lek, skapande, samtal och aktiviteter efter intresse. Hantverk, teater, paddling, sång och musik brukar vara uppskattade inslag på sommarlägret. Vi har inte ett färdigt program, utan aktiviteterna skapas utifrån initiativ från alla som deltar. Kom gärna med egna idéer och förslag!

Anmälan är obligatorisk, info längst ner.

Var och en ansvarar för att ta med tält, mat och kokutrustning (stormkök, grytor…). Såvida det inte är eldningsförbud, går det förstås bra att laga mat över öppen eld.

På kvällarna har vi gemensamt kvällsfika vid brasan, med sång och berättelser. Vi turas om att ta hand om fikat så ta med något att bjuda på för en kväll - bullar, kex eller liknande till ca 30 personer. Te, kaffe, choklad och saft köps in av arrangörerna.

Sista kvällen på lägret avslutar vi med ett hejdundrande knytkalas, då vi tillsammans äter upp det som finns kvar i matpackningen.

Avgift för lägret: Vuxna (20 år och äldre): 500 kr per person. Pensionärer och personer under 20 år: 300 kr per person. Barn under 2 år deltar utan avgift. Medlemskap i Argaladei krävs för att få delta. Medlemskap kostar 100:- per familj och kan betalas i samband med lägret.

Lägret är en alkohol- och drogfri tillställning.

Anmälan till lägret skickas till mimmi.persson at studentlitteratur.se