Kalender

En argaladeiaktivitet kan vara många olika saker: läger, färder, hantverksträffar, dagsturer m.m. Gemensamt är att initiativet kommer från medlemmar i Argaladeis nätverk. Vi arbetar gärna i små grupper, där var och en är deltagande och medansvarig. Aktiviteter som anordnas ska ske enligt föreningens syfte (länk till stadgar) bland annat att föreningen är religiöst och partipolitiskt obunden.

Lägg in ny aktivitet i kalendern (kräver inloggning)


Årsmöte, 18-20 oktober 2013

Välkommen till årsmöte för föreningen Argaladei. Vi håller till i Väsby sommarhem, som drivs av centrumkyrkan i Norrköping.


Sommarläger 22-27 juli 2013

Välkommen till Argaladeis sommarläger 2013 vid Sjön Hällungen, Stenungsunds kommun. Måndag 22 till lördag 27 juli 2013. Lägret är för dig som vill leva friluftsliv en vecka tillsammans med både vuxna och barn, familjer och enskilda. Tillsammans skapar vi en fin lägervecka med naturupplevelser, lek, skapande, samtal och aktiviteter efter intresse.


Hantverkshelg 24-26 maj 2013

Välkommen till Hantverkshelg vid familjen Waldéns sommarstuga, Lejonbacken utanför Nora.


Vårutfärd Kalltjärn 5-7 april 2013

Välkommen till en utfärd med bastubad och stugmys! Platsen är Kalltjärn, KFUM:s sportstuga i Kilsbergen nordväst om Örebro. Vi kommer att bo vid en fin liten tjärn mitt i skogen, så det finns goda möjligheter till naturupplevelser.


Årsmöte, 27 oktober 2012

Välkomna till årsmötet 2012! Värdar för mötet är Maria Kärnbo-Johansson och Håkan Johansson i Risäng, Strömstad.


1 2 ... 5 6 7 8 9