logga logga
Startsida Kalender ForumUtfärder Nätverk Förening Tidskrift

NÄTVERK


Gå med

Visa medlemmar

Nyhetsbrev

Gömt lösenordet?

Dina inställningar

Tillbaka

Nätverket Argaladei

 

Nätverket Argaladei är ett sätt att hålla kontakt, hitta likasinnade för färder och andra friluftsprojekt. Nätverket är öppet för alla, det kostar inget att vara med.

 

Det innebär följande att gå med i nätverket Argaladei:

  • Du kan lägga in kontaktuppgifter mm, så att andra medlemmar i nätverket kan se dig.
  • Du kommer att få e-post från Argaladei några gånger per år. Det blir utöver aktuell information också en påminnelse till dig att du är med och vilket lösenord du har.
  • Du har möjlighet att lägga in aktiviteter i Argaladeis kalender.
  • Om du önskar kan du automatiskt få e-post när någon ny aktivitet har lagts in i kalendern och/eller ett nytt inlägg finns i något av Argaladeis forum.

Du behöver ha en e-postadress för att kunna gå med, det är den som blir ditt användarnamn. Din e-postadress kommer inte att bli tillgänglig på internet eller lämnas ut till andra när du går med. När du eventuellt senare lägger in en aktivitet i kalendern, eller lägger in dina kontaktuppgifter (dina inställningar), så väljer du sjäv om du vill att din e-postadress ska synas eller inte.

 

Vill du vara med i nätverket, men inte har möjlighet att sköta det via dator, kan du i stället bli medlem i föreningen Argaladei, då finns möjligheten att få motsvarande information per post.

 

Antalet medlemmar i nätverket Argaladei är just nu
180 st.

 

upp

Upp

Startsida Kalender ForumUtfärder Nätverk Förening Tidskrift

Copyright © 2001-2007 Argaladei. Hemsidan senast ändrad:
Kontakta Argaladei

logga in

Redigera meny Redigera sidan